Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpamfletiComedy. Daca nu iCeface (Mesaj catre Mihai Bendeac)

iComedy. Daca nu iCeface (Mesaj catre Mihai Bendeac)

Daca nu iCeface cu timpul tau liber iti recomand sa urmaresti un fragment din emisiunea iComedy. Zic un fragment pentru ca singurul motiv care te-ar impiedica sa schimbi canalul in primele secunde ar fi ca s-au terminat bateriile de la telecomanda.

Emisiunea este prezentata de Mihai Bendeac impreuna cu Mikey Has, videologgerul fara umor, omul care e sufletul petrecerii doar daca-ti arata un clip amuzant de pe YouTube. Daca e picat wirelessul devine la fel de amuzant ca mersul la toaleta atunci cand suferi de infectie urinara. Pe langa gazdele emisiunii mai apar si doi actori care isi justifica prezenta intr-o emisiune de comedie: Gabriel Costin si Serban Pavlu.

Am reusit sa urmaresc primele zece minute, pana la finalul rubricii Rap Battle, o ciordeala adaptare dupa Epic Rap Battles of History. Proiectul in cauza este unul low cost si a descretit multe frunti de youtuberi, asta pana cand a venit Mikey Has si a hotarat sa-l imprumute. Diferenta e ca aia pun in practica o satira usoara, in timp ce iComedy face bascalie de Ferentari. Cam pe aici am clacat si am decis ca prefer sa urmaresc o caseta de trei ore cu nunta Biancai Dragusanu decat sa mai vad umor steril si incarcat de englezisme ieftine.

nicusordelabraila

MESAJ CATRE MIHAI BENDEAC:

nicusordelabrail

Nicusor de la Braila e un om al strazii din Piata Mare. Un baiat care mananca legume stricate de sub tarabe pentru a nu muri de foame. Stiu ca formatul emisiunii se adreseaza adolescentilor, dar cum plagiatul lui Ponta sa-ti bati joc ani la rand de un boschetar? Daca tot ai facut audienta de pe urma lui du-te macar si ajuta-l cu bani, arata-i McDonalds-ul pe interior, sau ia-i un cort. Tu monetizezi nefericirea lui, nu-l lasa sa moara de foame la fel cum ai procedat cu “nu stiu”. Sau credeai ca am uitat cum i-ai promis pe blog ca-l vei vizita ca apoi sa stergi postarea?

nu_stiu_piatra_neamt_mihai_bendeac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *