Main menu
Andrei Butnarasu - blog personallocatii iasiGramma Wines – Un motiv de mandrie pentru ieseni

Gramma Wines – Un motiv de mandrie pentru ieseni

OdTQqcbFBI6qYoqfsnitmWOAOiWG1i4Ae5NBUS0aP_c

E o sambata matinala si atipica. Eu si Macku coboram grabiti scarile sub atenta supraveghere a pensionarilor care pufneau nemultumiti din spatele vizoarelor. Iesim din scara si trecem razant strada spre Icar Tours. Ne taraiam unul pe altul catre autocar. Putinii trecatori se dadeau speriati deoparte, impresionati fiind de cearcanele noastre impozante.

O ora mai tarziu urcam treptele Casei Olteanu din Visani, locatie in care avea loc degustarea vinurilor Gramma. Imediat ce am intrat am dat nas in nas cu un batalion de tancuri.

27-DSC_0137

Rasufland usurati am constatat ca echipamentele in cauza improscau doar cu veselie si buna dispozitie. Dupa ce am fost ametiti de mireasmele strugurilor culesi in ladite ne-am apucat sa ne imbuteliem singuri vinul, singura diferenta a fost ca am etichetat doar sticlele, nu si oamenii.

In continuarea degustarii am fost serviti cu platouri care printre altele contineau branzeturile mele preferate: Gorgonzola si Parmigiano. Totul a fost stropit cu un ametitor vin rosu care ne-a reconfirmat ca Gramma Wines isi merita din plin renumele de vinul conversatiei.

O alta supriza a sosit din partea celor de la Frarom Iasi, locul de unde mi-am cumparat cutitul Chef Brabantia. Cei de la Frarom au decis sa premieze bloggerul care inventeaza un nume de vin legat de specificul site-ului sau. Al meu a fost Intepatorul, blog de origine necontrolata.

Drumul spre casa a fost incarcat de veselie si promisiuni, promisiuni ca vom reveni. Gramma e un pas inainte. E o afacere condusa de oameni luminati la minte, oameni care iti vor demonstra din plimele clipe ca in Romania contemporana se pot produce vinuri care te vor face sa plescai multumit si sa uiti de Secretul lui Bachus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *