Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpamfletGoogle va introduce reclame in visele romanilor

Google va introduce reclame in visele romanilor

google Dream Adevertising

Vesti bune pentru amatorii de castiguri din publicitate. Campania GoogleDreamAdvertising™ a ajuns si in Romania. Decizia Google a fost luata pe baza studiilor care au relevat ca romanii sunt cei mai devotati cumparatori, chiar daca habiteaza in tara cu cele mai mici salarii, dar si cu cele mai mari preturi.

In urmatoarele luni, cateva sute de romani se vor supune testarilor initiale, urmand ca numarul lor sa creasca la cateva mii in cursul anului viitor. Managementul Google a decis ca reclamele sa fie structurate pe trei ramuri: autoturisme de lux, vile cu piscina si silicoane. Daca prin absurd romanii vor avea vise de alta natura(nevoia de cunoastere, dezvoltare personala sau eradicarea vreunei boli) vor fi verificati la sange, asupra lor planand suspiciunea de a fi spioni straini sau imigranti ilegali.

William S. Earch, responsabilul Google pentru Romania considera implementarea reclamelor ca fiind o provocare profesionala. “Din pacate reclamele noastre sunt initiate pe baza unui algoritm care este in stransa legatura cu dorintele subiectului, vom intampina mari probleme deoarece romanii viseaza doar la case, masini sau telefoane scumpe. De asemenea, studiile noastre au scos in evidenta ca nemultumirea romanilor nu se datoreaza faptului ca nu au ce pune pe masa, mai degraba sunt intrigati ca vecinii lor isi permit acest lux”.

Oficialii Google nu isi fac probleme in gasirea visatorilor, majoritatea romanilor se culca pe o ureche, alegand sa se complaca situatiilor dificile decat sa ia vreo masura.

Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *