Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpamfletGipsy Black, Slutty Orange si Desperate Pink: Tendintele cromatice in 2013

Gipsy Black, Slutty Orange si Desperate Pink: Tendintele cromatice in 2013

In ton cu temperaturile de afara am decis sa va prezinta colectii multicolore numai bune de purtat in momente in cand duceti gunoiul sau bateti covoarele:

Gipsy Black
jacheta_neagra_lucioasa_butnaraski.ro
Utilizata in special pentru jachetele dintr-un material lucios, culoarea a fost adoptata cu preponderenta de o minoritate indragita la noi in tara. Mandrii proprietari s-au plans ca de multe ori au fost confundati cu un sac de gunoi. Nimic mai gresit! Sacii de gunoi chiar sunt utili.

Slutty Orange
maieu-neon-fluorescent-orange

Undeva, un maturator plange dupa uniforma sa. Cu un simplu articol vestimentar te poti transforma din trecator in maturator. Evident, doar din punct de vedere estetic. Daca porti asemenea chestii nu poti decat visa la un job precum cel de maturator. Spre surprinderea generala acele pozitii sunt ocupate de oameni capabili de-a gandi, nu de viitori asistati social.

Desperate Pink
rochie-neon-pink

Nimic nu striga mai tare “sunt o attention whore” decat Desperate Pink, culoare ce poate fi observata cu usurinta in cluburile de manele sau discotecile satesti.

Bonus: Retard Green!
tricou verde tipator

Am avut nesansa de-a vedea un cocalar sofisticat imbracat in tricoul de mai jos. Aveam senzatia ca ma uit la un accident auto, nu-mi place ceea ce vedeam dar nu ma puteam opri din uitat. Daca nu eram intr-o zona pietonala as fi crezut ca cei de la Rutiera tocmai au primit uniforme noi.

Two thoughts on “Gipsy Black, Slutty Orange si Desperate Pink: Tendintele cromatice in 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *