Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpamfletGigi Becali isi imprumuta vocea in cadrul filmului de animatie Cars 3

Gigi Becali isi imprumuta vocea in cadrul filmului de animatie Cars 3

8632158186_fa88e5dc18_c[1]

Gigi Becali se pregateste intens pentru un rol “epic”. Nu, nu va face inca parte din distributia vreunui film, dar isi va imprumuta vocea unui personaj, in cadrul filmului de animatie “Cars 3”.

Mi-am dorit mereu sa imprumut vocea mea unui personaj dintr-un film de animatie. De mic imi doream sa am asa… o forta Dumnezeiasca, sa pot urca muntele Athos in mai putin de 3 zile, cu un consum mediu de 9 litri agheasma la suta de kilometri. Iata ca visul s-a implinit. Personajul meu este un Range Rover cu puternice abilitati off road”, a marturisit Becali.

Pe langa multitudinea de personaje, in film mai apare si un BMW M3, a carui voce va fi data de nimeni altul decat Nicolae Guta. Productia va avea premiera in cinematografe pe data de 26 aprilie. Nu cunoastem detalii despre distribuirea sa si in tara noastra, putem insa spera ca va fi disponibil pe torrente.

Gigi Becali nu se afla la prima colaborare de acest gen. In urma cu trei ani a contribuit la dezvoltarea jocului Farming Simulator, interpretand o serie de oi.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *