Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalsickboxGhid Practic : Cum sa mergi la medic

Ghid Practic : Cum sa mergi la medic

Trebuie sa mentionez ca acest ghid practic este destinat pensionarilor. Il puteti citi chiar daca nu faceti parte din aceasta categorie sociala. Peste 50 de ani veti invidia pensionarii de acum pentru ca va fi mult mai rau. Trebuie sa fiti pregatiti. Traind in minunata noastra patrie ai zilnic parte de dureri de cap. In unele ocazii durerile se manifesta si in alte zone ale corpului, indemnandu-te sa mergi la medic. Mai jos aveti cateva sfaturi ce va vor prinde bine in aceasta situatie:

Aveti rabdare
Rabdarea este un ingredient indispensabil unei vizite la medic. Veti fi nevoit sa asteptati pe culoar cateva ore bune. De asemenea un sac de dormit nu ar strica. Unele asteptari ajung pana la 6 ore.

Abordati o mutra incarcata de durere.
Inainte de a intra in cabinet trebuie sa abordati o mina suferinda. In cazul in care durerea nu este naturala simulati-o. Exersati in oglinda inainte de a pleca din casa.

Tinuta
O mare atentie trebuie acordata tinutei, trebuie sa para cat mai saracacioasa. Nu vreti sa intimidati medicul cu o camasa mai scumpa decat a lui. Sunt sanse mari sa nu va dea reteta compensata.

Nu refuzati nimic
Este criza. Orice medicament poate fi vandut sau schimbat cu un altul. Mai multe afectiuni, mai multe sanse de castig.

Sacosele.
Pentru o vizita de succes aveti nevoie de doua sacose. Prima trebuie sa fie goala, cat mai jerpelita si tinuta in mana. Veti avea aspectul unui om sarac ce incearca sa faca piata cu bani putini, veti starni mila si implicit veti primi ceva medicamente. A doua sacosa va fi cat mai voluminoasa pentru a sugera medicului ca va primi o atentie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *