Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpamfletFurtuna din aceasta seara a lasat zeci de ieseni nesatisfacuti

Furtuna din aceasta seara a lasat zeci de ieseni nesatisfacuti

Sediul E-ON Moldova a fost efectiv luat cu asalt de zeci de ieseni nemultumiti ca nu-si pot urmari pornografia de seara. Localniciiau tabarat pe angajatii e-ON in momentul in care au realizat ca desele intreruperi de tensiune cauzau restartarea computerelor utilizate in vederea destinderii relaxarii.

Geamuri sparte si vociferari nervoase. De asta au avut parte angajatii care au avut nesansa de-a fi pe tura in seara protestelor. Locatarii blocurilor din zona au decis sa-si faca singuri dreptate si nu placere, dupa cum erau obisnuiti. Mai jos atasam cateva dintre declaratiile protestatarilor:

Pompiliu Randunica 28 ani, misogin
Cum sa va zic io, problema cu sanii este ca au atasati de ei un corp cu un caracter defectuos. Io va spun sincer ca mana dreapta nu mi-a reprosat niciodata nimic, pe cand Tincuta se supara si daca o intreb cat e ceasul.

Parascovia Cantacuzino 82 ani, gospodina
Am intrat in panica atunci cand copilul vecinilor nu si-a pus in practica ritualul de seara. Eram obisnuita cu scartaitul solitar al patului iar in momentul in care am vazut ca se face ora 9 si nu mai stranguleaza maimuta am sunat ingrijorata la usa. Din cate se auzea prin usa parintii au incercat sa-l ademeneasca cu Pocahontas, dar fara nici un succes.

Singurul protestatar mai temperat a fost Eftimie Tocanel care ne-a declarat ca pe ploaie torentiala merge si sexul clasic, doar ca dureaza mult pana gasesti un canal pentru adulti in grila de programe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *