Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpamfletDoua clanuri de matematicieni s-au rafuit in plina strada

Doua clanuri de matematicieni s-au rafuit in plina strada

mascati-razie-rutiera_1_b

Comuna Pitagoreni se afla sub asediul fortelor de ordine dupa ce doua clanuri rivale de matematicieni s-au amenintat reciproc, dupa care s-au lovit cu penarele peste degete. Totul a avut loc in fata bibliotecii, locatie frecventata de indivizi certati cu legea, cat si cu regula de trei simpla.

Totul a inceput de la un banal schimb de replici dintre membrii clanului Algebreanu si rivalii lor, cei din gruparea condusa de Arhimede Mondialul. Lipsa argumentelor a condus rapid la o bataie generala, protagonistii impartindu-si pumni si picioare chiar sub nasul politistilor. Oamenii legii nu au putut interveni, neavand cunostiintele necesare. Ulterior la fata locului s-au deplasat numeroase forte de ordine, inclusiv trupele B.I.R.O.M.(Brigada de Interventie Rapida a Olimpicilor la Matematica).

In prezent spiritele s-au mai linistit, ministrul educatiei sosind personal pentru a calma situatia. Profitand de ocazie. localnicii s-au plans ministrului ca interlopii fac noaptea liniute cu masinile furate, ascultand Vivaldi la maxim.

Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

One thought on “Doua clanuri de matematicieni s-au rafuit in plina strada

  1. Clanul finantistilor e singurul clan care-si merita din plin titulatura de mondial 🙂 Mai e clanul finantatorilor, probabil ai auzit de Gigi Cioban 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *