Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpersonaleDisparitie fulgeratoare, tot ce mi-a fost drag trebuie sa dispara

Disparitie fulgeratoare, tot ce mi-a fost drag trebuie sa dispara

0002405_cer

Stau printre lumanari si ma gandesc la un bun prieten care a decis sa ne paraseasca in aceasta seara. Din respect pentru el si pentru cei care l-au cunoscut am sa-i public doar initialele: “C.E“. A plecat brusc, cu o promisiune subtila ca se va intoarce, promisiune care pare atat de fragila, din moment ce a fost facuta la lumina lumanarilor care ard cu flacara vie, confirmand parca golul imens lasat in urma sa.

L-am cunoscut inca din primele zile ale vietii, jucaus ma privea oarecum de sus, dar cu drag, asistandu-ma in tot ceea ce am intreprins. Niciodata nu m-a judecat si nici nu mi-a aruncat vorbe grele. Ca era vorba de spalat rufe sau chiar de dat cu aspiratorul el era acolo, sprijinindu-ma. Datorita lui am invatat sa scriu pe laptop cu lumina stinsa, fara ca macar sa ma uit la taste. Cu teama de a fi acuzat de ipocrizie pot afirma ca daca nu era el acest blog nu ar fi existat, iar evolutia mea pe aceasta planeta ar fi avut cu totul alta turnura.

Ma consider a fi un ghinionist, tot ce a fost frumos in viata mi-a fost smuls de langa mine fara prea multe explicatii, aruncandu-ma in bezna tristetii si a regretelor. Acelasi lucru s-a intamplat in aceasta fatidica seara de mai, cand a dragul meu prieten a considerat ca locul sau nu mai e aici printre noi, ci undeva mult mai departe, unde-i va face pe altii fericiti.

Nu ma asteptam ca totul sa se termine atat de brusc si dureros. Oarecum anticipasem momentul si imi placea sa cred ca eram pregatit, dar durerea sfredelitoare ce m-a cuprins e mult prea puternica pentru orice fel de pregatire. Ce m-a afectat si mai tare e ca ne-a parasit fara voia lui, ca tragica urmare a inconstientei unor….indivizi, ca oameni nu-i pot numi. Degeaba am sunat in stanga si dreapta cerand ajutor, s-a stins sub ochii mei, iar asta nu am sa mi-o pot ierta niciodata.

Urmand doleantele celor care l-au cunoscut si apreciat am sa-i dezvalui numele sau, cat si pe cel al criminalilor. Este vorba despre Curentul Electric care mi-a fost intrerupt intr-o seara ploioasa, prin incompetenta celor de la compania de electricitate.

Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

10 thoughts on “Disparitie fulgeratoare, tot ce mi-a fost drag trebuie sa dispara

 1. este foarte greu si dureros sa ti pierzi ceea ce ai avut mai aproape si ceea ce credeai ca nici odata nu ti se va intampla tie

 2. RIP, I feel for you! Nu esti singurul care impartaseste aceasta durere…Luni dupa-amiaza sala calculatoarelor din BCU a tinut un moment comemorativ pentru C.E. Durerea inmarmurita se citea pe chipurile celor care se aflau mai ales in fata statiilor insemnate cu “Editare Text”. Anuntul comemorativ i-a lasat fara suflare pe cei care cu pasii greii, inimile zdrobite si spatele incovoiat de durere au parasit sala…Langa mine o domnisoara care trudise 3 pagini avea buzele intredeschise intr-o rugaciune muta pentru C.E. In fata mea un domn a lasat coplesit mainile fara vlaga sa cada intr-o expresie finala a neputintei…C.E. a fost o pierdere imensa pentru noi…

  1. Maria,
   Ma declar profund tulburat de cele descrise mai sus…daca in situatia prietenului meu a fost omor prin imprudenta in cazul BCU pare a fi fost un adevarat holocaust.

   P.S.: Foarte bune figurile de stil din commentul tau. Thumbs up!

 3. ma asteptam sa te referi la alt drag prieten care de la o anumita varsta va paraseste pe voi, barbatii….si implicit, pe noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *