Main menu
Andrei Butnarasu - blog personaluncategorisedDe la logodna la casatorie printr-o simpla bijuterie (P)

De la logodna la casatorie printr-o simpla bijuterie (P)

lry132
Dintodeauna am considerat casatoria ca fiind un parteneriat spre succes, incheiat intre doi indivizi care trateaza orice disputa intr-un mod calm si rational, respectandu-se si apreciandu-se reciproc. Totusi, inainte de a ajunge in aceasta stare, cei doi indivizi vor trebui sa se certe periodic pentru a-si descoperi defectele si a invata cum sa dezamorseze situatiile confictuale.

Inainte de-a ajunge in situatia de a-ti detesta soacra trebuie sa traversezi etapa numita logodna. In cadrul acestei frumoase etape va trebui sa-ti convingi viitoarea sotie ca esti printul pe un cal alb metalizat, print care corespunde cu inaltele standarde europene adoptate de aceasta.
In prima faza va trebui sa alegi una dintre miile de verighete disponibile in magazinele de bijuterii.
227_nt105_3
Dar ce te faci cand realizezi ca internetul musteste de magazine online pline de oferte si reduceri fictive? Simplu. Alegi Bijuteriile Rosa, un magazin care emana seriozitate si profesionalism. Ceea ce apreciez cel mai mult e modul in care se promoveaza. Nu spameaza cu poze cu pisoi, nu-ti dau tag in poze care n-au nici o legatura cu tine si nici nu cersesc like-uri precum restul magazinelor. Mai nou au adoptat moda Black Friday si au facut-o bine. Fara cresteri artificiale de preturi inaintea reducerilor, fara site picat, fara minciuni. Deci, putem asocia fara probleme Bijuteriile Rosa cu reticenta fata de soacra si implicit o casatorie fericita si stabila.
black_friday_facebook_post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *