Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpamfletDacia Lodgy – Test Drive in viata reala

Dacia Lodgy – Test Drive in viata reala

lansare-dacia-lodgy

La fel ca in cazul Loganului, Lodgy nu este o masina proasta ci o masina ieftina. Personal o consider ca fiind o oferta onesta. Nu isi asuma calitati fictive si nici nu promite nimic din ceea ce nu poate oferi. Din pacate pentru locuitorii Marii Britanii monovolumul compact nu este disponibil si in versiunea cu volan pe dreapta. Urmasii lui Shakespeare fiind nevoiti sa ironizeze in showuri de televiziune doar modelele concurente. Versatilitatea ridicata o recomanda pentru urmatoarele situatii:

Vehicul de familie: Cei patru metri jumatate sunt suficienti pentru a-i transporta confortabil pe cei dragi, iar bancheta fractionabila este pozitionata la o distanta rezonabila de locurile din fata. Aceasta distanta garantand soferului o calatorie fara imbranceli sau tipete in ureche. Calatoriile la tara vor fi mai practice, Lodgy-ul inghitind fara probleme pana la trei porci jumatate.

Transport pepeni pe ruta Braila-Iasi si retur: Dacia Lodgy poate deveni un partener de incredere pentru agricultori. In cazul in care se rabateaza scaunele din spate vehiculul poate transporta cantitati insemnate de pepeni verzi, ceapa si cartofi.

Utilizare in campania electorala: Suprafata mare a plafonului poate sustine pana la 6 difuzoare iar tabla de 5 mm grosime face fata cu brio rosiilor aruncate de cetatenii agasati de promisiunile electorale. Versiunea cu motorizarea de 1.6 este ideala pentru o retragere rapida, in conditiile in care electoratul devine agresiv. Monovolumul poate fi incarcat cu usurinta cu alimente de baza utilizate drept stimulent in alegerea candidatului.

Versiune destinata Politiei Rutiere: Dacia Lodgy este succesorul Loganului MCV. Dimensiunile generoase nu o impiedica in a se camufla in tufisuri la intrarea in localitati. De asemenea, poate fi evaluata fara probleme la suma de 80.000, devenind o achizitie atractiva pentru statul roman.

Trafic de tigari din Republica Moldova: Specialistii Dacia au acordat o atentie sporita acestei profesii: numeroasele compartimente si spatii de depozitare recomanda Lodgy-ul ca fiind candidatul perfect pentru asemenea activitati.

Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

Two thoughts on “Dacia Lodgy – Test Drive in viata reala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *