Main menu

Curtea Berarilor – Instanta suprema

Inca imi tremura picioarele. Tocmai am fost citat in instanta intr-o problema ce s-a lasat cu doi ani. Dupa ce am smuls rusinat o folie de Aspacardin din mana unui cardiac, mi-am facut curaj si am deschis plicul.

Este vorba despre o citatie din partea Curtii Berarilor de pe langa Tribunalul Iasi, citatie prin care sunt invitat sa dau maine cu subsemnatul la aniversarea a doi ani de Curtea Berarilor Timisoreana in Iasi.

Dintr-o vizita de nevoie s-a transformat brusc intr-una de voie. De voie buna mai exact. Legendele spun ca in noptile geroase clinchetele halbelor cu bere si voia buna pot fi auzite de la o distanta de peste doi kilometri.

Acum ca m-am mai linistit ies la o Timisoareana rece, sa o sorb cu drag ca o dulce avanpremiera a serii de maine.

6 thoughts on “Curtea Berarilor – Instanta suprema

    1. Abia mi-am luat-o de la wordpress. Am facut update la tema si mi-a cam dat peste cap cateva chestii:) Stiam ca exista un Dumnezeu al betivilor, observ cu tristete ca s-a dus pana la baie cat am dat eu update 🙂

      1. P?rerea mea e c?: e pe baz? de invita?ie taerba asta? Adic? vine doar spuma ?i crema invitat?, sau pot s? calce pragul ?i alte specimene?

  1. Pingback: Weekendul asta dau in gropi | BUTNARASKI .ro generator de idei

  2. / Evenimentul asta de care tot vorbesti pare super. Are exact ce ii treiube unei petreceri bune : Bere si distractie. Vreau sa te intreb totusi, Intre orele intre orele 14:00 si 02:00 berea este gratis sau cum?Like or Dislike: 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *