Main menu

Curtea Berarilor Iasi a implinit 2 ani

Mi-am petrecut seara trecuta cu mana pe fundul unei blonde de prin Timisoara. Chiar daca acel fund apartinea unei halbe de Timisoreana, tot era dulce si incerca sa te ameteasca. Din ce am vazut pe Discovery toate halbele Timisoreana sunt tratate cu o pelicula fina de Instant Smile™ . La inceput am fost cam reticent vis-a-vis de inovatie, dar, spre surprinderea mea chiar functioneaza. Nu am putut sa nu observ o destindere a buzelor inca de la prima halba.

In alta dezordine de idei Curtea Berarilor Timisoreana Iasi a implinit 2 ani. Primii doi ani, dupa cum imi place sa spun. O aniversare asezonata cu karaoke, concursuri si multa voie buna. Chiar eram nostalgic dupa o seara de karaoke in limba materna (aceasta fiind romana, pentru cei care inca au dubii). Printr-un placut concurs de imprejurari am reusit sa imi satisfac si aceasta dolenta muzicala. Am fost placut impresionat de tinuta vintage a chelnerilor. Erau oarecum chelneri atipici, chiar iti zambeau si nu te ignorau cand ii chemai.

Ca si colectionar de ceasuri atomice de mare precizie nu am putut sa nu observ o pronuntata dilatare a timpului. Mai pe romaneste timpul parca zboara in Curtea Berarilor. Acest lucru nu a putut decat sa ne bucure, tinand cont ca eram toti cu gura pana la urechi.

Ca sa fiu obiectiv pana la capat trebuie sa recunosc si existenta unui mic incident. Protagonistele fiind doua dintre personalitatile mele multiple. Una vroia sa cante karaoke, in timp ce cealalta insista sa nu imi dezlipesc buzele de halba de Timisoreana. Pana la urma am aplanat cu succes altercatia.

In incheiere felicit si multumesc organizatorilor pentru acest eveniment si astept sa ne petrecem cu drag si la viitoarea aniversare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *