Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpersonaleCuratenia saptamanala nu trebuie sa fie o corvoada

Curatenia saptamanala nu trebuie sa fie o corvoada

E ora 5 si vrabiutele isi incep vacarmul matinal. Pe la 6 porumbeii se ingramadesc pe pervaz sa-si ia micul dejun, iar undeva dupa ora 11 ma trezesc si eu. Sprea surpinderea mea astazi m-am trezit cu chef de munca. Analizez panoul cu post it-uri de prioritati diferite si aleg cu responsabilitate taskurile cu grad ridicat de dificultate: curatarea cazii si a aragazului.

Inainte de a ma apuca de curatat cada imi spun ca n-ar strica sa curat vasul de toaleta. Ma apropii temator cu solutia anti tartru de la Misavan si dozez cateva picaturi. In cateva secunde un firicel de fum isi face simtita prezenta, lasand in urma vasul ca nou. Profit de ocazie sa testez odorizantul de baie Splas. Dupa doua pufuri nici n-ai fi zis ca in urma cu cateva minute am igienizat intreaga baie. In mod normal as fi lasat un microb in viata sa le spuna si celorlalti ce soarta ii asteapta, dar din moment ce am scapat de toti microbii nu mai exista bacterie care tremure la auzul numelui de Misavan.

Chiar daca ma joc de-a antreprenoriatul de vreo doua luni am reusit sa-mi trasez un set de reguli care ma impiedica sa zac cu nasul in perna pana la orele amiezii. De exemplu, pentru a fi sigur ca nu ignor alarma mi-am pus o melodie de-a lui Alex Velea. Nu cred ca exista sunet mai strident si enervant pe planeta. De la o vreme am ajuns sa ma trezesc mai devreme de frica sa nu-l aud pe Velea, ba chiar am zile in care ma trezesc la ora 5 si privesc trimumfator rasaritul de pe balcon… pana ce realizez ca sunt doar in chiloti, moment in care ma retrag rusinat in apartament.

E ora 13 si in continuare am un chef nefiresc de munca. Cotrobai prin pachetul cu surprize de la Misavan si-mi pun manusile cu miscari de chirurg, pregatindu-ma sa atac aragazul prin invaluire, incepand cu partea din spate, zona in care nu pot ajunge cu aparatul de curatat cu aburi. Solutiile de la Misavan dezintegreaza rapid grasimea si murdaria in timp ce eu stau fara teama ca s-ar putea scurge lichide in priza (am aragaz cu aprindere electrica si rotisor iar prelungitorul e chiar in spatele lui). Termin cu rapiditate curatenia in timp ce ma autovictimizez cu o bere rece in mana.

Misavan este un brand care castiga teren prin calitate si preturi accesibile. Am observat ca produsele lor se folosesc nu doar in apartamente, ci si prin cluburi, alimentari si chiar cabinete stomatologice. Pentru a fi in contact cu ultimele aparitii nu trebuie decat sa le urmariti pagina de Facebook. Credeam ca e mai usor sa rezolvi probelma incalzirii globale decat sa faci casa luna. Ce sa vezi? M-am inselat. Multumesc Misavan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *