Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalevenimente iasiCupa Bloggerilor Ieseni la Pescuit – Impresii din spatele unditei

Cupa Bloggerilor Ieseni la Pescuit – Impresii din spatele unditei

IMG_9428

Era patru dimineata iar eu imi taraiam somnoros pasii spre intalnirea cu Etienne si Andreea, ascultand indirect discutii stradale intretinute de o serie de voci care tradau rarele vizite la biblioteca.

O ora mai tarziu “am sfarsit” in a imparti masina cu Catalin Baciu, identificat in inaltele cercuri cu apelativul de Somnulescu. Porecla mentionata anterior m-a facut sa fiu putin circumspect, dar pana la urma Somnulescu nu a adormit la volan si nici nu ne-a lasat balta in drumul spre balta lui Nicu(Nick`s puddle).

Tavi si Anca, in calitate de reprezentanti Monstru.ro au dat dovada de rabdare pescareasca, asistandu-i pe cei mai putin familiarizati cu pescuitul. Drept dovada pana si cei aflati la prima experienta pescareasca au avut parte de capturi. Respect si apreciez afacerile gestionate prin dedicare, implicare si pasiune. Magazinul online Monstru.ro este una dintre ele.

Lichidele dezinhibatoare oferite de Timisoreana si Cotnari si-au demonstrat utilitatea, hohotele de ras interferand cu legile baltii, publicate in Monitorul Oficial al lacului.

Organizarea a fost pe masura evenimentului, nu am auzit pe nimeni sa se planga sau sa-si manifeste nemultumirea fata de vreun aspect al evenimentului, nici macar reprosofilul din mine nu a putut gasi nod in papura.

Pe final declar aceasta iesire ca fiind cel putin reusita, chiar daca evit omenii calzi de frica sa nu-mi incalzeasca berea, acestia au fost omniprezenti pe durata evenimentului.

Ca si eveniment amuzant pot mentiona momentul in care 4-5 masini pline cu flacai mandri au oprit in fata casei lui Zaza. Cred ca reactia vecinilor a fost priceless.

Va prezint participantii, aranjati dupa criterii haotice (sau partinitoare):

Relansat
Catalin Baciu
Radu Pricop
Madalina
Bogdan Alupoaie
Pavel Arcana
Zaza
Elena
Adde
Alexandra Bohan
Ciprian
Titi

Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

7 thoughts on “Cupa Bloggerilor Ieseni la Pescuit – Impresii din spatele unditei

  1. Nu era chiar fata casei mele acolo, dar ma cunosc majoritatea celor din zona, mai ales benzinaria :)))))Si trebuie sa o mai spun o data: super poza :>

  2. Pingback: Nu prea am avut #firintins #lapeste dar m-am descurcat | Bogdan Alupoaie's Blog

  3. Pingback: Distractie, multa apa si pescuit pentru bloggerii din Iasi | Rasfatat.ro

  4. Pingback: Bloggerul pescar | RaduPricop.Ro

  5. Pingback: La Peste cu bloggerii iesi si Monstru.ro | Sa ne citim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *