Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpamfletCum sa pari mai destept decat esti

Cum sa pari mai destept decat esti

retards

1. Fii ecologist. Priveste-ti superior prietenii si intreaba-i ce au facut azi pentru planeta. Tu nu folosesti deodorante pe baza de aluminiu si opresti apa in timp ce te speli pe dinti. Asta-ti da dreptul de a te simti superior si implicit mai destept.

2. Foloseste termeni in limba engleza. Du-te la piata si cere 2 kile de cucumberi in loc de castraveti. Nu te diferentiezi cu nimic fata de cocalari. Si ei folosesc intens cuvinte gen boss sau number one.

3. Imbraca un mesaj perfect banal intr-o forma semidocta. In loc de-a spune “Am facut cartofi prajiti” spune “Am aplicat un tratament termic asupra unor fragmente de turberculi.” Chiar daca mai folosesti cuvinte fara a le cunoaste sensul nimeni nu se va prinde, mai ales in cazul in care prietenii tai sunt la fel de “inteligenti la creier” ca si tine.

4. Documenteaza-te doar asupra subiectelor care sunt la ordinea zilei. Cand vei fi cu tovarasii tai la masa si cineva va ofta emotionat “Cati oameni au murit acolo, in Japonia” tu vei spune pe un ton semidoct, dregandu-ti vocea: Tsunami-ul nu e decat rezultatul curentilor convergenti. E perfect normal ca efectul mareei sa aiba loc intr-o locatie expusa geografic… p**a mea.

5. Ia-te periodic de manelisti, muzica popcorn si emisiuni prezentate de Dan Negru sau Capatos.
In modul asta interlocutorul tau va avea iluzia ca esti situat mult deasupra acestor triste fenomene.

6. Condamna discriminarea de orice natura. Cand un tigan iti fura presul de la intrare tine o scurta pledoarie in care sa relevi faptul ca comunitatea rroma nu e decat produsul unei atitudini nesanatoase si ca rasismul nu face decat sa adanceasca bariera culturala. Daca vrei sa rezolvi problema leaga-ti o sperietoare de ciori de clanta.

7.Ia-te de religie. Nu uita sa spui cat de lacoma este biserica si cat de fericit esti tu din postura unui ateu. Da periodic share pe Facebook la poze care condamna crestinismul.

8.Urmareste cateva filme vechi si nu uita sa le compari cu cinematogriafia contemporana. Bate-te cu pumnul in piept si nu ezita sa spui ca preferi sa vezi Veronica se intoarce decat se te uiti la Viata lui Pi. Pe vremea aia se faceau filme adevarate, nu ca in ziua de azi.

9. Foloseste citate. Plagiaza. Foloseste glumele altora. Cu totii stim ca esti un tip foarte amuzant doar ca ai nevoie de replicile altora pentru a te exprima. E perfect normal sa intrerupi o discutie dspre tranzistori exclamand: Stiati ca romanii au trecut la procesoarele quad core abia in secolul 3? Prietenii tai sunt la fel de inculti ca si tine, poti sa le spui orice, oricum nu-si vor da seama.

10. Taci si priveste afectat inspre interlocutarii tai. In modul acesta toti vor crede ca tu reflectezi asupra conversatiei, chiar daca nu intelegi mare lucru din ea si iti este aproape imposibil sa tii pasul cu subiectul. Nu-i lasa sa-si dea seama ca esti intimidat de nivelul lor de cunostiinte. Daca esti intrebat ceva simuleaza un atac de cord pentru a scapa cu basmaua curata.

Bonus: Scrie texte de genul asta si numeste-le pompos “articole”. Nu uita sa te delimitezi de practicile descrise mai sus. Vei atrage admiratia si uimirea celor din jur chiar daca esti surprins in timp ce te scobesti in nas in biblioteca.

Two thoughts on “Cum sa pari mai destept decat esti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *