Main menu
Andrei Butnarasu - blog personaliasi locatii iasiCu sau fara acordul lor, bloggerii ieseni sunt o familie

Cu sau fara acordul lor, bloggerii ieseni sunt o familie

Desi suntem o gasca in mare parte compusa din oameni ridicol de diferiti, am invatat sa ne suportam, ba chiar sa ne si completam unii pe altii. Oricat am incerca sa ne renegam originile, trebuie sa recunoastem ca suntem o familie. Cu varul care se imbata de la primul pahar, sau cu matusa care a si-a facut un obicei din a-ti diseca public viata privata, familia bloggerilor ieseni refuza sa se dezbine. Ultimii ani ne-au demonstrat ca inca mai avem de invatat unii de la altii, inca ne mai putem surprinde cu lucruri noi si frumoase, inca ne mai place sa ne facem de ras in public.

Prima reuniune din acest an s-a desfasurat sub bagheta Irinei Enea si a avut loc la restaurantul Il Camillo din Podul de Piatra. Irina s-a zbatut ca totul sa fie perfect, iar asta s-a observat in fiecare detaliu. Desi reticent, m-am lasat pana la urma furat de umorul probelor la care am fost supus, pricopsindu-ma temporar cu porecla de Conchita Wurst (prietenii stiu de ce).

Il Camillo nu a dezamagit, berile reci, precum si personal amabil si animat fiind trasaturi definitorii pentru locatie, asta ca sa nu mai mentionam deja celebrul pui cu mamaliguta si sos de usturoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *