Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpersonaleCronica unei executii controversate

Cronica unei executii controversate

De fiecare data cand trec prin satele romanesti privesc cu ura si lacomie catre zecile de gaini parcate in curtile oamenilor, apoi mi le imaginez dezosate si invelite intr-un strat crocant de pesmet auriu.
Ei bine, astazi imi voi duce pana la capat fanteziile culinare. Astazi imi voi alege si-mi voi gati o gaina americana. De executie se va ocupa un prieten care doreste sa ramana vinovat si anonim.

Ora 10  Duc cutitul la ascutit, scanteile sar jucause din lama. Parca era mai simplu sa aleg alta metoda de executie.
Ora 12  Atmosfera apasatoare este intrerupta de sunetul telefonului: executia se amana din cauza ploii. Gainile vor mai admira inca un apus de soare.
Ora 13  Calaul este disponibil doar astazi, deci ducem executia pana la capat. Gainile caraie nemultumite si-mi adreseaza injurii.
Ora 14  Una dintre gaini face un apel disperat catre Gigi Becali. Mesajul nu are parte de efectul scontat. Gigi uraste gainile, he`s more of a sheep person.
Ora 17  Cealalta gaina face marturii cutremuratoare la Maruta in emisiune. Maruta inspira cu pofta mirosul de gainat. Victor Ponta asigura telespectatorii ca Statul Roman va lua pozitie in aceasta cauza si ca in Romania nu au mai fost executate gaini din 1972.
Ora 18  Ultima impartasanie este anulata din ratiuni financiare. Reprezentantii Bisericii au estimat costul acesteia la 2500 ron plus cheltuieli de deplasare.
Ora 20:30  Se intocmesc formele legale si se demareaza ostilitatile. Gainile privesc nedumerite catre agresor. Acesta le lua piuitul dintro miscare. Istoria ma va judeca!

One thought on “Cronica unei executii controversate

  1. Nu prea citesc eu de fel dar toate articolele citite pe blogul tau mi-au luat macar un zambet :))) felicitari Butnaraski.Keep up the good work ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *