Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalevenimente iasiCod albastru de distractie la Hanul Timisoreana

Cod albastru de distractie la Hanul Timisoreana

IMG_9669

Autoritatile au emis cod albastru de distractie. Perimetrul afectat este situat in fata Palatului Culturii, avertizarea fiind emisa pana sambata 21 iulie.

Bloggerii ieseni s-au adunat sambata la Hanul Timisoreana, dand curs invitatiei lui Radu Restivan. Ca o mica paranteza, deja a inceput sa circule gluma ca nu esti blogger daca nu ai participat la un event organizat de Radu.

Printre primii ajunsi la fata locului s-au numarat Macku si cu Dragos Bargaoanu. Macku, vazandu-se depasit de situatie si distractie a apasat butonul de panica. In mai putin de 5 minute un autocar plin cu bloggeri insetati a oprit in fata Hanului, pregatiti sa faca tranzitia de la vin la bere. Radu si-a respectat imaginea de amfitrion si ne-a trantit cu drag cateva zeci de beri, acestea disparand cu viteza prin esofag.

Dupa ce ne-am hidratat corespunzator am realizat ca de cand ies cu bloggerii am inceput sa rad cu lacrimi mai ceva ca o icoana facatoare de minuni. Inca mai puteti vizita Hanul Timisoreana pana sambata inclusiv.

Program Hanului Timisoreana la Iasi

Sâmbata, 14 iulie, vom cinsti primele halbe de bere proaspata din butoaiele Timisoreana împreuna cu Leo Iorga si Pacifica!
Duminica, 15 iulie, voia buna continua cu tinerii menestrei de la trupa Crossover, care vor încânta oaspetii de la han cu muzica buna pe placul tuturor.
Luni, 16 iulie, continuam sa ne distram cu Crossover.
Marti, 17 iulie, este o zi ce sigur va aduce si mai multa bere si bunataturi alese de la hangii, iar la final o muzica buna, cover-uri cu trupa The Sixteens.
Miercuri, 18 iulie, nu uitam cum e sa te distrezi pe muzica buna cu bere de traditie nefiltrata de la Timisoreana si trupa The Sixteens.
Joi, 19 iulie, aducem spiritul traditional german ii în Iasi, cu muzica germana, ca pe vremuri.
Vineri, 20 iulie, penultima zi a petrecerii, înseamna si mai multa muzica germana, ca si nu uitati prea usor vremurile petrecute la Han.
Sâmbata, 21 iulie, încheiem zilele de sarbatoare cu Margineanu si multi bere strasnica Timisoreana!
Zilnic, concursuri si muzic? pe care toata lumea o stie! In fiecare dupa amiaza, de la ora 17, in Han vor rasuna corzi de chitara si de vioara!

3 thoughts on “Cod albastru de distractie la Hanul Timisoreana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *