Main menu
Andrei Butnarasu - blog personallocatii iasiClubul Mojo din Iasi se muta in casa noua

Clubul Mojo din Iasi se muta in casa noua

mojo logo

Chiar daca a dat dovada de maturitate de-a lungul timpului, Mojo, unul dintre cele mai indragite cluburi din Iasi se muta in casa noua de Ziua Copilului. Locatia perfecta a fost desemnata strada Petru Rares 6 vis-a-vis de Hotelul Majestic, iar inaugurarea va fi marcata printr-o serie de petreceri.

Urmand trendul in care am fost obisnuiti, noua locatie va fi incarcata de personalitate si total lipsita de nuante cenusii. In confirmarea evolutiei, noul punct de intalnire al oamenilor faini are acum un cerdac si doua terase vioaie si animate, la fel ca si inimile celor care se ingrijesc de ele. In naivitatea lor, prietenii de la Fructe Naive vor colora si mai mult atmosfera cu ale lor sucuri proaspete. In incheiere va prezint programul zglobiu al celor patru seri de distractie:

Vineri 1 iunie
Incepand cu ora 18:00, impreuna cu Fructe Naive concuram vesel in jocuri cu baloane de sapun, sotron in cerdac si alte nastrusnicii cu gust de copilarie.
De la 21 Funky/Disco cocktail party. Dress code “Guilty Pleasures”. Muzica o va asigura Daniel iar de proiectii se ocupa Iustin. Dansam daca avem chef pe holul lung ori in camerele cu moristi, poposim pe la bar pentru un shot sau doua sau trei sau… , bem un long drink pe terasa din spate sau ciocnim o bere nefiltrata la halba pe terasa din fata.

Sambata 2 iunie
De la 20:00, la casa ROZ din Petru Rares 6 vor concerta “Fine, It’s PINK!”, o trupa care datorita pasiunii lor si in aplauzele noastre s-a inchegat in Mojo. Le multumim ca ne raman alaturi. Ne asortam bine!

Duminica 3 iunie De la 20:00 Soft Jazzy mood. Ne bucuram ca luni e liber si stam pana tarziu cu libelula. Linisteala de Duminica e buna!

Luni 4 iunie The Piano Man. de la 20:00 in cerdac, sub noul nostru copac.

Ne vedem acolo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *