Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpamfletCine crede că o ciclistă a fost oprită din cursă pentru că organizatorii erau misogini suferă de cretinism.

Cine crede că o ciclistă a fost oprită din cursă pentru că organizatorii erau misogini suferă de cretinism.

Actul I.
Imaginea de mai jos e rostogolită pe rețelele sociale, formând un bulgăre de dezinformare, prostie și ură.

Majoritatea celor care bravează că nu au TV distribuie efectiv o imagine cu titlul unei știri fără a citi textul de câteva rânduri asociat cu aceasta.

Actul II
Feministele agresive fac spume la vagin și visează titluri gen
„Ciclista forțată să oprească pentru a nu-i ajunge din urmă pe bărbați ne-a arătat fața sinistră a Patriarhatului modern.”

Actul III
Jurnalismul de calitate din România pornește Xerox-ul și se pune pe treabă:

Actul IV
Internetul se ofensează: „Bărbații sunt de rahat, uite cum au oprit-o pe fetița aia din a-și vedea visul. Și asta doar din cauză că porcii nu suportă competiția”
#girlpower #stop #opressing #you #sexist #pigs

EPILOG (citește ca să înțelegi!)
Păi bine, bre. Atunci de ce au mai oprit-o?
Din motive de securitate. Pentru că începutul plutonul de cicliști misogini arata cam așa. În spatele lor mai vin ceilalți cicliști, ambulanțele, motocicletele, mașinile de asistență și televiziunile.

De asta au și antemergătoare de la poliție. Pentru că sunt un fel coloane oficiale care se întind pe sute de metri.

Acum hai să vedem și un băiat din mașinile de asistență cum se ia cu mâinile de cap când vede că grupul fetelor se apropie cu repeziciune. I se citește invidia pe fața aia de porc misogin.

„- Mai repede că ne ajung. Deja le simt mirosul. Murdare ființe, nu pot să le suport.

Exact asta urla. Cuvânt cu cuvânt. Ai și tu încredere în mine că scriu pe net și Internetul nu minte.

Mie îmi pare că omul își pusese mâinile în cap de disperare. Oare de ce?

Uite și imagini grupul ciclistelor. Câtă frunză și iarbă. La finalul plutonului sunt aceleași ambulanțe, service-uri mobile și staff tehnic.

Moment în care prima ciclistă din plutonul femeilor este oprită de un bărbat. Se observă primele vehicule care flancau grupurile (din față și spate).

Și atunci de ce au mai oprit-o? Dacă nu erau sexiști sigur erau rasiști. FMM de rasiști, huo!
Ho, bre. Au oprit-o din rațiuni de siguranță, pentru că două coloane de asemenea dimensiuni nu pot merge în paralel fără incidente. Unde vrei să încapă toți ăia?
Da, Nicole Hanselmann este o victimă, la fel ca întregul său pluton. Dar nu o victimă a misoginismului cât a organizatorilor care nu au anticipat diferența mică dintre grupuri. Poate că au desconsiderat forțele femeilor sau poate că nu au luat în calcul că vor veni și bărbați nepregătiți pentru un concurs de asemenea calibru. Habar n-am!

Cert este că cea mai buna dintre femei i-a ajuns din urmă pe cei mai slabi dintre bărbați. Practic sunt două curse diferite pe același traseu. Cea a femeilor și cea a bărbaților. Se măsoară diferența de la start la finish, nu cea dintre toți cei care participă.
Sunt și premii diferite pentru fiecare categorie de vârstă și sex.

Ulterior, Nicole a primit un avans de 5 minute la cronometrul oficial și scuze publice pentru incident.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *