Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpamfletCe ar spune Radu Banciu despre…

Ce ar spune Radu Banciu despre…

radu_banciu

Tom si Jerry:

“Daca tot vorbeam despre perfiditate nu pot sa nu-l mentionez pe Jerry soricelul. E de un pupincurism patologic, cand merge in restaurant roaga chelnerul sa-i aduca un scaun cu spatar pentru ca nu are coloana vertebrala. Dupa modul in care formeaza false aliante cu motanul ala doar cand are nevoie de el il consider perfect compatibil cu prostitutia politica. Ca sa nu mai vorbim de Tom, pe cotoiul ala jigarit nu il suspectez deloc de inteligenta…ar trebui sa mearga la Vrajitorul din Oz sa ceara un petic de ratiune.”

Scooby Doo:

“Joi seara, in timp ce evitam parerile Monicai Tatoiu am ajuns pe Cartoon Network. Acolo l-am vazut pe cainele ala grosier care fuge dupa stafii, Scooby Doo pe numele lui. Pe langa faptul ca este desenat fara pic de imaginatie sau personalitate mai este si narcoman. Sunt singurul care a observat ca Scooby Doo ar face orice pentru un Scooby Snack? Cum ar fi daca am inlocui termenul de Scooby Snack cu heroina? Parca totul devine mult mai clar acum. O gasca de lasi care merg prin tara vanand fantome il baga pe saracul narcoman la inaintare, profitand de dependenta lui. Halal model pentru tanara generatie”

Powerpuff Girls:

“Vazand ca doamna Tatoiu nu se da dusa de la nici o televiziune am mai ramas putin pe Cartoon Network. Imediat dupa Scooby Doo am vazut exemplul perfect de discriminare pozitiva. Trei fetite cu puteri supranaturale dobandite prin inhalarea de Chemical X fac legea intr-un orasel de provincie, incercand parca sa se razbune pe toti barbatii din zona, inducand privitorului ca toti barbatii sunt la fel. M-am uitat la trei episoade si in fiecare episod eroul negativ era un barbat, barbat care pe final era cotonogit bine de catre fetitele care probabil vedeau in el suma deceptiilor in dragoste. Cel mai grav e ca locuitorii oraselului (probabil de frica) nu contesta judecata fetitelor iar politia nu lua nici o masura in cazul in care un grup de cetateni aleg sa-si faca singuri dreptate. Teribil desen, ma duce cu gandul la clanurile interlope din Braila, doar ca alea nu zboara printre zgarie nori…inca.”

Reactia lui Mircea Badea la cele scrise mai sus:

“Ma vorbeste un dobitoc la un alt post de televiziune cum ca m-as lua de desenele care ne-au fermecat copilaria. Daca boul ala care injura la o masuta vrea sa se dueleze cu mine il invit sa-si aleaga un alt domeniu. Nu cred ca are nici o sansa de a-mi vorbi mie despre desene animate. Du-te domnule la tine la Voiculescu si latra acolo!

Apropo de copilarie…se tot fac referiri la copilarie cum ca ar fi fost raiul pe pamant. Eu cred ca daca dobitocul ar fi mancat rahat pe paine cand era mic si-ar fi adus aminte cu drag si si-ar mai unge cate o felie si in ziua de azi…asa din nostalgie.”

Despre modul in care a fost sris acest articol:

Ridicolul ala care incearca sa-si exprime parerile penibile prin cuvintele mele ar trebui sa se lase de scris. Fituica numita de el in mod pompos “articol” e scrisa la nivel de clasa a patra de catre un elev care a avut varsat de vant atunci cand se predau notiuni elementare de gramatica. La o privire mai atenta imi dau seama ca nu e in stare nici macar sa citeasca, de scris nici nu mai vorbim.

Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

4 thoughts on “Ce ar spune Radu Banciu despre…

    1. Rivalitatea dintre Badea si Banciu este notorie. In eventualitatea in care Banciu ar fi facut acele afirmatii despre personajele animate Badea nu ar fi rezistat sa nu-i reproseze ceva. Atunci Banciu i-ar fi raspuns cu fragmentul de mai sus (Reactia lui Mircea Badea la cele scrise mai sus…etc)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *