Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalciclism pamfletMesaj pentru Rodica sau Cât de mult ești dispus să investești pentru a putea fi pe primul loc?

Mesaj pentru Rodica sau Cât de mult ești dispus să investești pentru a putea fi pe primul loc?

Casiana e casieră part time la un hypermarket, să-i spunem Faukland. Pe la amiază, după ce-și încheie cele 4 ore întregi de scanat prezervative, ceapă și napolitane, Casiana își trage ștrampii de ciclism pe ea și iese să facă QOM-uri prin oraș. Apoi se odihnește câteva ore, să poată ieși iar seara, eventual și un alergat scurt, mai mult pentru agățat.

Rodica e full stack programmer, MILF, zgârcită plină de bani, și nu în ultimul rând ofticată. Ofticată maxim pe curva aia de Casiana, deoarece „proasta dracului nu are carieră și viață personală ca a mea și are timp să se antreneze toată ziua”. O stalkeruiește zilnic și-și roade nervoasă extensiile dacă-i dă vreun Kudos din greșeală.

Dragă, Rodica!
În primul rând Casiana nu e curvă. Apoi, e alegerea ei să trăiască fără a-și întemeia o familie, cu un salariu modest de la Faukland, dar cu timp la dispoziție berechet. A fost alegerea ei, forțată mai mult sau mai puțin de împrejurări.
Dacă o invidiezi atât de mult pentru asta, renuță la job, trimite-ți copiii la țară, divorțează, apoi angajează-te tu la Kaufland ca să ai parte de timpul ei. Sau nu te mai căca atât pe tine.

4 thoughts on “Mesaj pentru Rodica sau Cât de mult ești dispus să investești pentru a putea fi pe primul loc?

  1. Ai omis Faukland in ultima invitatie! 😉
    PS. Am vrut sa-i dau Kudos si uneia si alteia … sa dezmortesc lucrurile…dar iti dau tie! Esti Kudos-ibil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *