Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpersonaleCand prostia este permisa? (P)

Cand prostia este permisa? (P)

DSC_0830 (2)

Cred ca incep sa imbatranesc. Am inceput sa-mi amintesc cu nostalgie vremurile in care dupa un accident erai intrebat daca esti intreg, nu luat la bataie. In aceleasi vremuri tulburi, discutiile din masina se rezumau la bani, sex si barfe. Paradoxal, in timp ce au inceput sa conduca din ce in ce mai prost soferii au inceput sa discute din ce in ce mai mult semnificatia semnelor de circulatie, cum sa mituiasca un politist, sau daca bata de sub scaunul soferului face parte din dotarile standard.

Dintotdeauna am considerat ca cel mai usor mod de a intra in puscarie este din spatele volanului. Acolo tu gestionezi relatia dintre cei din fata si spatele volanului, viitoarea sotie impreuna cu viitorul tau copil si-au incredintat viata in mainile tale. Maini ocupate cu tinutul telefonului la ureche in timp ce mergi cu 130 la ora. Poate nu ai mainile ocupate cu altceva, ci creierul. Poate esti mult prea ocupat sa te certi de la nimic cu unul dintre ocupantii masinii sau esti atat de adancit in ganduri de viitor incat iti periclitezi prezentul.

Faptul ca ai bani nu schimba cu nimic situatia. Nici una dintre numeroasele asigurari rca nu poate compensa o viata. Nici un broker de asigurari nu iti poate evalua o viata printr-un calcul rca, ca ulterior sa adauge si taxa pe prostie. Cu riscul de a-mi atrage antipatii, incep sa cred ca drumurile proaste sunt motivul pentru care ne aflam pe locul doi in topul accidentelor rutiere din Europa. Daca am avea drumurile intregi probabil i-am fura Greciei prima pozitie din clasament

Prostia este permisa…de fapt nu e permisa ci este acceptata cu mai multa usurinta atunci cand nu interfereaza cu interesele, drepturile sau chiar cu viata celor din jur.

Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *