Main menu
Andrei Butnarasu - blog personaltrollboxCampania de vaccinare impotriva prostiei 2012

Campania de vaccinare impotriva prostiei 2012

Ca urmare a rezultatelor dezastruase obtinute la examenul de Bacalaureat 2011, Ministerul Sanatatii a demarat o ampla campanie de vaccinare impotriva prostiei. Urmand exemplul Estoniei, campania de vaccinare va fi derulata in gradinite si scoli, cat si in malluri.

Oficiali din cadrul Ministerului Sanatatii avertizeaza ca intrarea in contact cu manele sau emisiuni TV gen Acces Direct sau Nora Pentru Mama va conduce automat la esecul acestei imunizari, doza de prostie fiind mult prea mare.

Serafim Evazionescu, purtator de cuvand in cadrul Ministerului Sanatatii declara:
“Chiar daca adevarul este mai contagios decat prostia, trebuie sa luam masuri imediate pentru eradicarea acesteia. Din experienta anilor trecuti am invatat ca trebuie sa fim atenti cu persoanele care incearca sa se eschiveze de la aceasta vaccinare. Pacienti suferinzi precum Daniela Crudu, Dan Capatos, sau Simona Senzual au fentat vaccinarea si zburda veseli prin televiziuni, devenind modele pentru telespectatori”

Din surse neoficiale am mai aflat ca Ministerul Sanatatii a propus un proiect de lege prin care persoanele care consuma bauturi alcoolice incontinuu timp de 48 de ore vor fi pedepsite. Profitand de prezenta domnului Evazionescu in studioul nostru am reusit sa obtinem mai multe detalii. “Este vorba despre considerarea acestei practici ca fiind infractiune. Va fi denumita rele tratamente aplicate ficatului si va fi pedepsita cu amenda sau cu privarea de libertate, in functie de numarul de ore acumulate”

Cu speranta ca nu vom deveni cu totii un grup de recidivisti periculosi ii multumesc domnului Evazionescu pentru amabilitate, nu inainte de a va arata de ce trebuie sa va feriti, pentru a putea considera vaccinarea un succes.

One thought on “Campania de vaccinare impotriva prostiei 2012

  1. Nu se cheama vaccinare ci euthanisiere, fiecare va primi un pistol incarcat cu un biletel, va rog sa introduce-ti teava in gura si veti castiga 1 mil de euro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *