Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpersonaleCainele, cel mai perfid prieten al omului

Cainele, cel mai perfid prieten al omului

337721_3990467835114_1146069333_o

Nu incurajez vagabondajul canin dar imi plac maidanezii cu ochii caprui. Habarnam de ce, probabil imi aduc aminte de-o fosta prietena sau ceva. Pe langa slabiciunea cu maidanezii mai am si prostul obicei de a alimenta cainii de pe strada, hobby pe care am incercat sa-l pun in practica si aseara cand am depistat un maidanez care corespundea criteriilor descrise mai sus.

Patrupedul era parcat pe treptele din fata unui magazin alimentar. Manat de un nefiresc sentiment de milostenie, intru ca un bun samaritean in alimentara si cer un carnat pentru ala micu. Vanzatoarea ma intreaba suspicioasa ce fel de carnati doresc, raspund ca nu am apucat sa ma consult cu el, dar e obisnuit sa manance orice.

Ies fericit din alimentara si ma indrept spre maidanez, doar ca javra se sperie de mine si o ia la goana printre masini. Profund jignit si cu carnatul in mana, ma angajez in urmarirea maidanezului, moment in care cateva babe se autosesizeaza scandalizate, iar un alt cetatean ma asigura ca daca voi pune afise prin cartier il voi recupera. Nu rezist sa nu salut cu un deget initiativa babelor care ma ocarau in necunostiinta de cauza ignorand cu nerusinare regulile elementare de igiena personala, cat si prezumtia de nevinovatie ce ar fi trebuit sa se planeze asupra mea.

Cateva minute mai tarziu, obosit dupa atata fugit cu carnatul in mana, abandonez cautarile intrand cu naduf in scara blocului.

One thought on “Cainele, cel mai perfid prieten al omului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *