Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalevenimente iasiButnaraski-si schimba parul dar naravul ba

Butnaraski-si schimba parul dar naravul ba

Tocmai am primit o invitatie din partea magazinului Tom Tailor Palas Mall Iasi pentru a fi model pentru o zi. Ceea ce nu stiu cei de la Tom Tailor este ca de-a lungul timpului parintii, profesorii si vecinii au incercat zadarnic sa ma determine sa fiu un copil model, macar pentru jumatate de ora.

In fine, toata distractia este adresata bloggerilor si jurnalistilor ieseni. Stefan Andrei si cei de la Studio Alb vor picta cu lumina evenimentul, iar responsabili cu briosele, cafeaua si implicit palpitatiile vor fi cei de la Teos Cafe. Chiar daca in cazul meu gatitul miresei va fi oarecum sumar, fetele vor fi consiliate de stilista Andreei Istrate. Senso Style va asigura machiajul si coafurile. Toate acestea nu ar fi fost posibile fara ajutorul persoanei cu cel mai molipsitor zambet din blogosfera ieseana: Andreea Marc.

Sper din adancul sufletului meu cel negru ca echipa va reusi sa-mi pastreze iubitele mele defecte, dupa ce le-am transformat in calitati m-am indragostit iremediabil de ele. Chiar sunt curios cat de tare voi fi metamorfozat, tinand cont ca ultima oara cand m-am schimbat brusc la fata a fost intr-o dimineata geroasa in care s-a intrerupt apa calda.

Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *