Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalevenimente iasi iasi sickboxBREAKING! Am pus mâna pe altă ulă şi am şi plătit pentru asta!

BREAKING! Am pus mâna pe altă ulă şi am şi plătit pentru asta!

În urmă cu ceva vreme am făcut imprudenţa de-a apela la serviciile unei toalete cu plată din Iaşi.
N-am să-i spun numele pentru a nu-i face reclamă. Imediat ce am intrat, am fost întâmpinat de o doamnă care mi-a înmânat solemn bonul, un fragment modest de hârtie igienică, apoi mi-a intonat imnul naţional şi m-a îndrumat spre urna de vot. Câtă vreme deşertam vezica, privirea mi-a aluncat pe bon, analizându-l cu rigoarea unui pensionar care urmăreşte preţurile din piaţă. Ce mi-a atras prima oară atenţia a fost faptul că bonul era destul de de mototolit. Îndeajuns de mototolit încât să pară că a mai alunecat printre câteva mâini până să ajungă la mine, mototolit. În timp ce în mintea mea se contura numărul de persoane care au intrat în contact cu părţile intime, apoi bonul, apoi eu, am observat data: era din trecut. De două zile din trecut. În stare de şoc şi cu ula-n mână am conturat rapid întregul mecanism infracţional: casiera dădea acelaşi bon mai multor persoane, asta după ce-l recupera din coşul din gunoi.
Motivul pentru care se băga în rahat: câţiva lei.
Valoarea prejudiciului: CUI ÎI MAI PASĂ?! AM ATINS ALTE GENITALE ŞI NU ERAU DE PARTE FEMEIASCĂ!
De asta vreau toalete inteligente. Pentru că sunt incoruptibile şi că prefer să-mi bag ula-n ele şi nu în decedaţii factorului uman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *