Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalevenimente iasiBlogmeet la Groapa cu Bere, sa socializezi e o placere

Blogmeet la Groapa cu Bere, sa socializezi e o placere

458151_3725006998759_1765272154_o

Weekendul asta m-am urcat in adidasi si am plecat spre Groapa cu Bere, locatie unde am avut privilegiul de a participa la al doilea blogmeet din restransa mea activitate. Acolo, printre termeni gen brand awareness si commitment am intalnit o serie de personaje care mi-au confirmat convingerea ca online-ul nu a fost penetrat inca de meltenism si cocalareala.

Polemicile legate de trafic si page rank s-au spulberat impreuna cu fumul primelor tigari, lasand sa iasa la iveala latura “banco-narativa” a participantilor. Spre stupoarea generala mi-am inceput seara cu un pahar cu apa, observand uluiala din privirile celor din jur mi-am demonstrate aptitudinile de level 72 drinker, sub atenta supraveghere a lui Macku (asistat de maistrul militar Andrei Bibire).

Acompaniati de clinchetele halbelor cu bere am petrecut pana tarziu in noapte, undeva dupa ora 1 am format o echipa operativa si am descins in mai multe locatii unde am capturat si executat mai multe recipiente cu bere. Nu au existat supravietuitori, in schimb povestile au ramas si au fost consemnate in presa vremii.

Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

7 thoughts on “Blogmeet la Groapa cu Bere, sa socializezi e o placere

  1. Pingback: A mai trecut un blogmeet | Taradaciuc's Blogtography

  2. Pingback: Impresii dupa blogmeetul #37 de la Groapa cu Bere | Macku

  3. La cat de ametiti erati nu ati mai simtit ce mancare stricata v-am pregatit.cel mai mucegait salam si mozzarella,dar mucegaiul face bine la sanatate.ha,ha,ha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *