Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalevenimente iasiBlog Factor – Ramai treaz si singur, doar asa poti prezerva identitatea blogosferei iesene

Blog Factor – Ramai treaz si singur, doar asa poti prezerva identitatea blogosferei iesene

karaoke-web1

O grea suferita imi apasa sufletul innegrit de propriile-mi fumuri. In zilele bune inima voioasa-mi tresalta de bucurie in momentul in care scriam despre blogmeet-uri. Artera femurala fremata incantata, nu mai vazuse atata sange de cand am cazut de pe bicicleta. Dar azi nu.

Am decis sa trag scurt un semnal de alarma. Blogosfera ieseana este amenintata de valuri de lava si pucioasa, un fel de apocalipsa 2.0. Trec la subiect. Problema e ca degeaba mai socializam. Deja suntem prieteni. Am devenit atat de buni prieteni incat participantii la blogmeet-uri incep sa devina aceeasi persoana, contopindu-se in aceleasi trairi, expresii si vorbe de duh. Daca blogmeet-ul ar fi o fata i-as spune “Blogmeeta, nu cred ca intre noi mai exista misterul de la inceput, atunci cand dansam stangaci incercand sa ma strecor in blogroll-ul necunoscutelor”.

Din fericire, juramantul depus tarziu in noapte si stropit cu sange de capra ne impiedica sa facem publice noptile de pomina petrecute la lumina berilor. Totusi, cati bloggeri se pot lauda ca au sarit impreuna garduri amplasate la 8 metri deasupra solului? Cati bloggeri au desfacut impreuna ultima sticla de Dom Perignon si s-au taiat in conserva de caviar? Nici n-am sa-l mai numesc blogmeet, ci intalnire cu prietenii. Ceea ce nu poate decat sa ma bucure.

Revenind la Blog Factor, sambata, pe 24, ne intalnim in Arte Bar. Locatie unde, spre disperarea trecatorilor, vom incropi un karaoke de zile mari. Mi-am permis sa notific Serviciul unic de urgenta, anuntandu-l ca mai multi cetateni vor raporta la 112 urlete inumane demne de un scenariu de groaza. Nu taie nimeni porcul. Asa cant eu.

P.S.: N-am putut sa nu observ ca Iasul este singurul oras din fostul bloc sovietic care are cea mai mare concentratie de bloggeri cu nume bisilabice. Ac-sel, Za-za, Ma-cku, Bi-bi, Qua-droq, Fe-de.. etc.

12 thoughts on “Blog Factor – Ramai treaz si singur, doar asa poti prezerva identitatea blogosferei iesene

  1. Uite la mine e primul blogmeet deci pentru mine acum e momentul de a-mi face niste prieteni 🙂
    Si eu ca si Alexandra duc mai mult de 2 silabe dar nu cred ca va fi o problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *