Main menu
Andrei Butnarasu - blog personaltrollboxBiserica Ortodoxa Romana scumpeste serviciile religioase cu 23%

Biserica Ortodoxa Romana scumpeste serviciile religioase cu 23%

saracie

In pragul sarbatorilor de iarna o noua scumpire pune la incercare bugetul romanilor. Dupa energia electrica, intretinere si gaze a venit randul serviciilor religioase sa fie majorate cu 23%, titreaza Mediafax.

Parintele Ieronim Crucescu, Church Developement Manager ne informeaza ca aceasta decizie a fost luata pe fondul crizei mondiale cat si din dorinta Bisericii de a isi extinde serviciile consumatorilor de religie din Europa Centrala, cat si din America de Sud. O alta noutate va fi rebrandingul serviciilor oferite. Spre exemplu serviciul de impartasanie va deveni Sinner Sharing Service, urmand a fi taxat cu 3€/pacat.

Sfintia Sa avertizeaza si asupra pericolelor la care se expun credinciosii ce isi inmatriculeaza religios copiii in Bulgaria. “Mi-a fost adus la cunostinta faptul ca unii enoriasi aleg sa-si boteze copiii in alte tari (n.r. Bulgaria). Il consider un fenomen periculos si necrestin. Facand o economie de cativa banuti isi taraie copilul prin frig, la zeci de kilometrii de tara. Pentru 2500€ cat valoreaza pachetul Christening Basic bat drumurile degeaba. Pana la urma ce mai faci cu 2500€ in ziua de azi?”

In incheiere Ieronim Crucescu a dezvaluit unul dintre planurile de viitor ale Bisericii Ortodoxe Romane. “Short Term Planning-ul nostru include o puternica dezvoltare in mediul online. Ne place sa credem ca in urmatorii 5 ani orice roman beneficiar al unei conexiuni la internet de mare viteza va putea pune acatiste, da de pomana prin PayPal, sau lua legatura cu cei plecati folosind aplicatia Heaven Direct. De asemenea intentionam sa integram un buton “roaga-te pentru asta” dedesubtul fiecarui produs din magazinele online.

One thought on “Biserica Ortodoxa Romana scumpeste serviciile religioase cu 23%

  1. Cand am citit titlul am crezut ca este ceva pe bune.
    Dar trebuie sa tii cont ca datorita crizei locurilor din rai, acestea sau scumpit, fiecare apartament din RAI trebuie luat prin credit ce trebuie platit prin rugaciuni la biserica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *