Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpamflet trollboxBiserica Ortodoxa isi inaugureaza propria retea sociala

Biserica Ortodoxa isi inaugureaza propria retea sociala

buna conexiune
Urmand exemplul Google, Biserica Ortodoxa Romana va avea propria retea sociala. Din primele estimari comunitatea online va numara peste 75.000 utilizatori. Aplicatia de mail Buna Vestire va asigura comunicatiile intre enoriasii online, iar mailurile continand cuvinte precum “indoiala” sau “stiintific” vor fi blocate, contul utilizatorului urmand a fi suspendat.

Interfata

Ca si in cazul lacasurilor de cult, vizitatorii vor fi rugati incontinuu sa ajute la reconstructia site-ului. De asemenea, toate icoanele(pictogramele) vor fi sfintite. Pentru a pastra curatenia comunitatii utilizatorii vor fi rugati sa-si stearga cache-ul inainte de accesarea paginii.

Securitate

Optiunile de recuperare a parolei vor include recunoasterea a minim sapte sarbatori cu cruce rosie, in cazul in care exista suspiciuni asupra identitatii userului acesta va fi rugat sa dea check in la una dintre bisericile setate ca favorite.

Gaming

Sectiunea jocuri este inca aflata in stadiu incipient, din primele informatii se pare ca se va dezvolta o replica a arhicunoscutului FarmVille intitulata ParohiVille. O aplicatie prin care se va creea o casa parohiala cu scopul de a atrage cat mai multe donatii. O informatie neconfirmata inca atesta existenta unei alte aplicatii intitulata Candle Shop. Prin Candle Shop enoriasii online isi vor testa abilitatile comerciale fabricand lumanari cu 25 de bani, urmand a le vinde la un pret de cel putin 10 ori mai mare.

Clouding & E-commerce

Cloudingul va atinge rate de transfer de pana la 600mb/s, fisierele media urmand a fi stocate in ceruri.

Reteaua va avea si o functie de e-commerce, facilitand comercializarea de obiecte bisericesti cat si evaluarea online a icoanelor vechi sustrase din manastirile din nordul moldovei.

Cel mai probabil reteaua va purta numele de Sfanta Conexiune si va putea fi accesata la adresa www.Sfanta Conexiune.bor (Domeniul Bisericii Ortodoxe Romana)

Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

4 thoughts on “Biserica Ortodoxa isi inaugureaza propria retea sociala

  1. Roby,

    Iti multumesc pentru aprecieri, imi place sa cred ca am skilluri analitice destul de bine dezvoltate. Probabil ai vrut sa afirmi ca sunt bagator IN seama 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *