Main menu
Andrei Butnarasu - blog personaltrollboxBear Grylls isi dezamageste fanii : Episodul din Romania va fi anulat

Bear Grylls isi dezamageste fanii : Episodul din Romania va fi anulat

10_bear

Dupa cum bine am aflat de-a lungul timpului, Romania trezeste multe emotii si sentimente (cel mai des intalnit fiind indignarea). In cazul lui Bear Grylls tara noastra a starnit teama. Romania fiind un alt fel de jungla, mult mai primejdioasa decat orice savana.

Ce n-au reusit raurile repezi si aligatorii fiorosi a reusit o amarata de tara din lumea a patra treia. O serie de inregistrari telefonice scot la lumina groaza cu care Grylls priveste inspre Romania, acesta fiind total reticent la ideea de a trai cu 100 de euro timp de o luna, chiar daca pensionarii romani depasesc zilnic noi recorduri in acest sens.

Producatorii reality showului au incercat zadarnic sa-l determine pe Grylls sa traga macar doua cadre in Romania, restul filmarii urmand a fi executata de un cascador specializat in saracie. Nimic nu l-a putut indupleca, nici macar declaratiile romanilor din care reiese faptul ca pe la TV se consuma cantitati impresionante de rahat (un fel de combustil alternativ pentru Grylls).

Acest refuz nu poate decat sa ne puna intr-o lumina proasta, reprezentand o noua pata pe obrazul gros si pistruiat al imaginii Romaniei. In luna decembrie a anului trecut oficialii romani au mituit Guiness Book pentru a nu a desemna tara noastra ca fiind cea mai corupta din lume.

Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

One thought on “Bear Grylls isi dezamageste fanii : Episodul din Romania va fi anulat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *