Main menu
Andrei Butnarasu - blog personallocatii iasiBack in time – Alternanta intre chillout si party mood

Back in time – Alternanta intre chillout si party mood

IMG_9180

Daca tot vanez locatiile proaspat inaugurate din Iasi am sa incep sa le si descriu in cateva cuvinte, incercand sa-mi transform momentele placute in informatii utile pentru ceilalti.

Prima pe lista este cafeneaua Back in time, amplasata in apropierea intrarii in Gradina Botanica (In spatele Casei Vanatorului). In mod normal urasc incultura dar astazi am apreciat-o. Cei de la bar nu erau familiarizati cu “indragita” expresie “la temperatura camerei”, prin urmare m-am recompensat cu o binemeritata bere rece in compania colegilor din Iasi Creative Team.

Locatia dispune de doua etaje spatioase, asezonate cu o terasa incapatoare. Un alt plus este reprezentat de dispunerea meselor. Exista indeajuns de mult spatiu intre mese, nefiind nevoit sa deranjezi pe toata lumea cand te ridici de la masa. Ca si atmosfera locatia este destul de duala, in timpul zilei iti poti bea cafeaua in liniste, totusi, odata cu asfintitul soarelui locatia capata trasaturi evidente de club, pana tarziu in noapte.

Pe langa tigari se gasesc si tigari de foi la pretul de 5ron. Apropo de tigari si fum: nu am reusit inca sa-mi dau seama daca ventilatia este eficienta sau nu. Presupun ca nimeni nu vrea sa-si bea berea intr-un furnal iar proprietarii barului au inteles cat de important este acest aspect. Servirea este cel putin decenta, timpul mediu de asteptare este situat sub pragul de trei minute, sper ca promptitudinea sa se pastreze si pe viitor.

Nu au fost probleme cu locurile de parcare, zona fiind aerisita dpdv al traficului chiar si intre orele de varf.

Date de contact:

Cafenea, Bar, Club Back in Time
Dumbrava Rosie 42, 700470 Iasi, Romania
mobile 0722 516 085

Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

3 thoughts on “Back in time – Alternanta intre chillout si party mood

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *