Main menu
Andrei Butnarasu - blog personaliasi sickboxAutoritatile au recuperat apa calda

Autoritatile au recuperat apa calda

Vesti bune pentru iesenii ce au dublat vanzarile la parfumuri. In cursul acestei dimineti, in urma unei descinderi SRI, apa calda a fost recuperata.

Aflandu-se inca in stare de soc termic, a declarat ca a fost rapita si sechestrata de un grup de politicieni libidinosi ce doreau sa o exploateze in campania electorala de anul viitor.

Dupa o luna de captivitate, apa calda a acordat un interviu in exclusivitate  pentru butnaraski.ro:

” Traim vremuri tulburi. S-a ajuns in situatia in care apa calda nu se mai simte in siguranta prin tevi. Din cate am inteles de la anchetatori, primii pe lista suspectilor au fost niste rromi, dar au fost repede eliberati dupa ce s-a constatat ca igiena lor corporala reprezenta cel mai bun alibi. Am fost rapita de niste politicieni… mi-au spus sa stau linistita, sa nu fac prea multe valuri si totul va fi bine. M-am simtit ca un obiect, am fost privata de libertate timp de 30 de zile doar pentru a pune in dificultate un primar.”

In pragul Sarbatorilor Iasiului, credinciosii ieseni pun reaparitia apei calde pe seama unei minuni savarsite de Sfanta Parascheva. Biserica Ortodoxa Romana a declarat ziua de 8 octombrie ca fiind sarbatoarea Intrarii Apei Calde in Iasi (sau schimbarea la fata a lui Nichita).

 

3 thoughts on “Autoritatile au recuperat apa calda

  1. bai in Alexandru nu e apa calda, curge tot rece iar dupa 2 min se opreste, ramane fara presiune.
    autoritai de nimic in iasul asta

  2. Pingback: URL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *