Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalfunbox techboxAplicatii iPhone pentru romani

Aplicatii iPhone pentru romani

Gigantul Apple a dezvaluit strategia de marketing pe 2012 pentru Europa de Vest. Declaratiile oficialilor releva faptul ca Romania reprezinta o piata importanta, motiv pentru care va beneficia si de cateva aplicatii personalizate:

PedestrianRunover Hide: O aplicatie cu ajutorul careia puteti musamaliza orice accident rutier. Atentie! Trebuie asociata cu un cont de PayPal valid pentru a putea mitui autoritatile in timp real.

Euro Impaller : Scanati codul de bare de pe chitanta primita dupa schimbul valutar pentru a afla cu cat ati fost impellati, pardon tepuiti.

ManeloPlayer 2,5 : Un player audio de exceptie cu setarile de sunet perfect configurate pentru ascultarea manelelor (doar nu ascultati manele pe preseturile de rock ,right ?).

Kontrolorr: Fotografiati statia de autobuz. Cu ajutorul functiei Face Recognition interogati o baza de de date cu toti controlorii de bilete din zona. In eventualitatea in care este detectat vreun nesimtit care va cere biletul, telefonul va emite un semnal sonor. Baza de date este updatata periodic de catre membrii comunitatii Kontrolorr. Marele dezavantaj este ce se conecteaza doar pe WIFI.

InstantCredit Free: Fotografiati un obiect. Device-ul uploadeaza poza pe Okazii.ro dupa care va spune cu cat puteti amaneta obiectul respectiv. Utimul upgrade evalueaza si aur. In versiunea full puteti incheia si contractul de imprumut.

SeedSpitter3: Aflati viteza cu care scuipati cojile de seminte pe trotuar. Provocati-va prietenii si postati recordul pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *