Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalevenimente iasiAparitie inedita in Iasi! Vedeta care ne-a pus pe jar! (P)

Aparitie inedita in Iasi! Vedeta care ne-a pus pe jar! (P)

Vineri dupa-amiaza si-a facut aparitia in Iasi, conducând o masina de lux si fiind urmarit in permanenta de un convoi de paparazzi si de admiratoare.

Primele imagini surprinse ne confirma faptul ca el nu doreste sa fie vazut si incearca sa actioneze cat mai discret posibil. Poarta ochelari, conduce o masina superba si zilele acestea a fost zarit in principalele zone al Iasului: prin Pacurari, in principalele puncte din Centrul orasului, prin Podu Ros, pe Bulevardul Independentei sau in Copou.

Daca l-ati vazut si ne puteti oferi mai multe detalii despre plimbarile sale prin Iasi, lasati-ne un mesaj pe pagina de facebook Chasing Stars TV.

Informatiile inedite din cadrul urmaririi ne dezvaluie ca o bruneta din convoiul de fete aflate pe scutere este mai apropiata de sofer, iar unul dintre barbati a fost surprins cu gesturi codificate, de aceea banuim ca este asistentul sau personal sau bodyguard-ul.
Urmarirea este descrisa detaliat pe pagina de facebook a televiziunii Chasing Stars, unde gasiti poze si inregistrari unice realizate de echipa tv.

One thought on “Aparitie inedita in Iasi! Vedeta care ne-a pus pe jar! (P)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *