Main menu

Afterparty

Dupa cum probabil ati observat deja generatorul de idei a pornit mai greu in dimineata asta, in momentul de fata functioneaza la cote de avarie, furnizand doar jumatate din doza zilnica de ironie. O echipa de ingineri croati va rectifica acest neajuns in cursul zilei de astazi.

Sambata am implinit 26 de ani iar butnaraski.ro o luna. Motive perfecte pentru a justifica o petrecere impreuna cu prietenii nostrii de la Duken. Ce mi se pare cel mai amuzant este ca dupa ce ne-am straduit sa scriem pe torturi am uitat sa le si pozam. 🙂 In schimb, cei de la Duken nu au uitat sa ne ofere acelasi servicii excelente cu care ne-au obisnuit, punandu-ne la dispozitie intreg etajul I impreuna cu un chelner profesionist. Napolitanele trase prin Stroh de 80 de grade iar apoi flambate au reprezentat atractia serii.

Multa recunostinta celor ce au fost alaturi de noi, ajutandu-ne in misiunea de a desface dopuri si capace. Ca un bun filantrop, am insistat ca toate dopurile si capacele obtinute de pe urma acestui eveniment sa fie donate unui azil de batrani.

Din cadourile primite am tras concluzia ca sunt un tip care bea,fumeaza si citeste mult. As aborda un stil de viata natural timp de un an doar sa va pun in dificultate cu alegerea cadourilor.

Inca o data multe multumiri tuturor pentru prezenta, ma simt onorat de articolul aparut in blogosfera ieseana si va astept cu drag si de Sf Andrei. Mai jos puteti vedea o felicitare deosebita si filmarea cu napolitanele inflacarate.

DSC_4531

Two thoughts on “Afterparty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *