Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpamfletAfla AICI de ce Darth Vader nu-si poate gasi o prietena

Afla AICI de ce Darth Vader nu-si poate gasi o prietena

darth-vader-trist

Respiratia
Darth Vader, sau Tiganu, dupa cum ii spun prietenii are prostul obicei de a respira in telefon chiar si atunci cand suna sa-si comande o pizza. Surse din anturajul personajului declara ca respiratia acestuia este foarte asemanatoare cu ce a lui Chewbaca in momentele in care-si curata zonele intime.

Igiena personala
E Darth, e negru si are flexibilitatea unui electrician care tocmai a cazut de pe scara. Deci nu se poate spala pe spate. Imbraca-te tu in plastic negru si agita-te jumate de zi printr-o statie spatiala fara aer conditionat.

E violent

darth-vader-mugshot
Se spune ca barbatii sunt de pe Marte iar femeile de pe Venus. Darth se trage dintr-un cartier rau famat al Vasluiului, fapt care si-a pus iremediabil amprenta asupra maleficului lider
E de mentionat incidentul care avut loc in toamna anului 2041, moment in care Vader a deposedat prin Forta un tanar sustragadu-i telefonul mobil. Sa nu uitam ca pana la urma si-a atacat propriul fiu cu o sabie.

Nu are simtul umorului

Ochii aia bulbucati si inexpresivi nu se dezmint, chiar nu au nimic de comunicat. Confirmand cliseele femeile nu sunt atrase de barbatii care n-au simtul umorului. In cazul lui Vader acesta e la fel de prezent ca o nota de 10 in carnetul de note al unui politist. Pe Death Star era o vorba: mai bine urmaresti un caine care vomita decat sa-l asculti pe Vader spunand bancuri. E la fel de amuzant si placut ca o pereche de sosete dupa o plimbare de 16 kilometri. Ati vazut vreun stormtrooper zambind? Exact

Impotenta
Un incident mai putin mediatizat din viata lui Vader tine din nou prima pagina a ziarelor. Aflat in vacanta de iarna la bunicii din Barlad a incercat sa faca o fapta buna, incercand sa-si ajute bunicii la taierea porcului. Din pacate, ametit de aburii alcoolului a sacrificat-o pe Fetita, cateaua cartierului. Dezamagit de rezultat s-a asezat trist pe un scaun, uitand ca-si bagase lightsabre-ul pornit in buzunarul pantalonilor. Medicii de pe ambulanta nu au mai putut face nimic pentru a-i salva madularul.

One thought on “Afla AICI de ce Darth Vader nu-si poate gasi o prietena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *