Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpersonale6 romani din 49 au probleme cu jocurile de noroc (P)

6 romani din 49 au probleme cu jocurile de noroc (P)

pariu mobil

Stiu! Din moment ce sunt romani si traiesc in Romania e clar ca au si un mic deficit de noroc. Cu toate astea se incapataneaza sa-si intretina iluzia numita liber arbitru sau dreptul de a alege, implicit noroc.

De la arhicunoscutele pacanele intr-o spelunca elevata, pana la poker jucat in casionurile de pe malul marii, romanul face tot posibilul pentru a evita conceptul de munca si orice derivat al acestuia.

Pariurile online au cunoscut o raspandire fulminanta in ultimii ani, odata cu facilitarea accesului la informatie. Gradual, sprijinit de dezvoltarea comertului electronic, conceptul de pariuri electronice a reusit sa castige increderea populatiei, ajungand pana la stadiul in care poate fi considerat o sursa de venit. Tinand cont de continua evolutie tehnologica amatorii de jocuri de noroc au posibilitatea de a accesa pariuri pe mobil direct de pe plaja din Costinesti, visand de pe nisipul fierbinte la un Bonus Gamebookers.

La fel ca in cazul alcoolului si al tutunului, jocurile de noroc pot deveni nocive pentru buget in cazul in care nu sunt practicate intr-un mod responsabil. Obiceiurile enumerate mai sus sunt periculoase doar in lipsa autocontrolului. In cazul in care comiti un abuz si nu suferi de ADHD tu esti singurul responsabil pentru actiunile pe care le intreprinzi.

Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *