Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpamflet10 motive pentru care ai putea sa-ti inlocuiesti chiar azi prietena cu un ceas (P)

10 motive pentru care ai putea sa-ti inlocuiesti chiar azi prietena cu un ceas (P)

Romanul e superstitios. Nu da zahar din casa de frica vrajilor, nu trece pe sub scara si evita sa se scobeasca cu delicatete in nas cand trece pe langa biserica. Totusi, nu toate cele 3 ceasuri sunt rele. Dimpotriva, un grup de cercetatori britanici a alcatuit o scurta lista de motive pentru care ai putea sa-ti inlocuiesti chiar azi prietena cu un ceas.

1. Ceasul e un obiect cu personalitate, care ti-e alaturi zi de zi, facandu-te sa te indragostesti din ce in ce mai tare de el, spre deosebire de relatia clasica in care se rutina se instaleaza inca din primele saptamani.

2. Ceasul nu-ti va reprosa niciodata nimic, chiar daca nu l-ai mai scos din casa de cateva luni bune.

3. Poti dormi linistit noaptea, fara dileme gen “Oare ceasul asta sta cu mine pentru ca am bani?”. Cu siguranta sta cu tine doar ca pentru ai bani, daca n-aveai bani cum l-ai mai fi cumparat?

4. Ceasul nu detine animale de companie enervante, migrene, sau menstruatie. De vizitat parinti circumspecti nici nu poate fi vorba.

5. Stie cu exactitate cat e ora dar nu-ti arunca priviri ucigatoare cand te tarasti dimineata pe pilot automat inspre acasa. Chiar daca are limbi, ceasul nu te poate suna sa te intrebe unde si cu cine esti.

6. Ceasul nu are un grup de prietene cu care sa-ti barfeasca amicii, colegii sau chiar prestatiile nocturne. Un ceas nu va fi nemultumit ca nu l-ai mai intors de o saptamana.

7. Cand vrei sa stii cat e ceasul afli imediat, fara sa fii intrebat pe un ton ostil: “Dar ce vrei sa spui cu asta?”. De asemenea, ceasul nu cerseste complimente cand cureaua il face sa para gras.

8. Un ceas nu are nimic de obiectat in situatia in care te afisezi prin oras cu alte ceasuri de mana.

9. Ceasurile pot fi unisex. Daca iti cumperi ceasuri barbatesti nu vei fi considerat gay, dar poti domina oricate asiatice vrei achizitionand ceasuri Casio.

10. Chiar daca are mai multe limbi, acestea nu sunt ascutite si nici nu vor fi folosite pentru a-ti reaminti ca in urma cu 8 ani ai uitat sa cumperi paine.

Acest articol este un pamflet scris doar pentru a starni zambete si ironii. In cazul in care va incapatanati sa luati de bun textul de mai sus astept argumente prin care sa va sustineti afirmatiile.

Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

3 thoughts on “10 motive pentru care ai putea sa-ti inlocuiesti chiar azi prietena cu un ceas (P)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *